Omdömen

”Sjögräs Marin har under många år skött min båt, jag ligger i båtklubb söder om Stockholm där sommar och vinter plats samt sjösättning och upptagning ingår i avgiften. Då har det varit ett otroligt enkelt alternativ att låta Sjögräs ta han om resten, dom ger en känsla av fullservicevarv fast ute hos kunden.

På hösten har dom servat och konserverat motor, konserverat resten, dvs tömt tankar toalett mm. Täckningen görs med krympfilm med gott om ventiler och en dörr så jag kan komma in vid behov. Vårrustningen börjar med avplastning och sedan polering och uppstart. Sen är det bara för klubben att sjösätta och för mig att njuta av båtlivet, alla årets 12 månader.

Sen uppskattar jag deras service under sommaren, om något strular är dom alltid snabbt på plats och försöker åtgärda på bästa och snabbast sätt. Ett otroligt trevligt bemötande och service i toppklass, alltid rent och snyggt när dom är klara och dom kommer på utsatt tid. Sjögräs har för mig betytt att jag kan ägna 100% åt att njuta av min båt.”

-Ulf Neumann