Omdömen

”Sjögräs marin och allservice har under många år skött min båt. Jag ligger i båtklubb söder om Stockholm där sommar- och vinterplats, sjösättning och upptagning ingår i avgiften. Då har det varit ett otroligt enkelt alternativ att låta Sjögräs ta hand om resten. De ger en känsla av fullservicevarv – fast ute hos kunden.

På hösten har de servat och konserverat motor, konserverat resten, d.v.s. tömt tankar och toalett m.m. Täckningen görs med krympfilm med gott om ventiler och en dörr så jag kan komma in vid behov. Vårrustningen börjar med avplastning och sedan polering och uppstart. Sen är det bara för klubben att sjösätta och för mig att njuta av båtlivet, alla årets 12 månader.

Sen uppskattar jag deras service under sommaren; om något strular är dom alltid snabbt på plats och försöker åtgärda på bästa och snabbast sätt. Ett otroligt trevligt bemötande och service i toppklass. Alltid rent och snyggt när de är klara och de kommer på utsatt tid. Sjögräs har för mig betytt att jag kan ägna mig 100% åt att njuta av min båt.”

-Ulf Neumann

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda just dig?