Är du vår nästa servicetekniker?

Sjögräs Marin och Allservice AB söker nu en noggrann och självgående servicetekniker. Sjögräs är fullservicevarvet som åker ut till båten och löser alla problem. Vi servar och reparerar motorer, konserverar motorer och hela båtens system. Vi krymp plastar båtar på plats hos kunden och gör klart för vinterförvaring. Polering och bottenmålning ingår också i våra servicepaket.

För att passa för tjänsten skall Du vara en problemlösande självgående kille eller tjej som brinner för god service, nöjda kunder och en stolthet för det Du gör. Har Du en bakgrund som mekaniker eller servicetekniker, gärna inom motorbranschen är det en fördel men viktigast är att Du brinner för båtar och för att lära Dig nya saker. Körkort B är ett krav, BE är meriterande. Våra kunder finns i hela Stockholmsområdet med en koncentration kring Nacka och Värmdö. Känner Du att detta kan vara nåt för Dig eller nån Du känner, hör av Dig till Stefan Sjöberg på 0707680813 eller maila på ”stefan@sjograsmarin.se”